Game over

Fältjägarstugan Idag var Karin i gasen, och ute snabbt ur tältet för att koka gröt. Hon var stressad över det oroliga vädret som såg ut att bli regn. Under natten hade vinden förvärrats och mer regnmoln blåst in. Med vinden och småskurar i ansiktet gick vi till Fältjägarstugan.

Molnigt väder För att komma till fältjägarstugan så gick man upp på en liten höjd, vilket innebar att vinden blev än värre. När vi efter en lång vila gick vidare hade vinden tilltagit ytterligare. På väg upp på nästa fjäll blåste det så att man knappt kunde sätta ena foten framför den andra. Jocke blev väldigt trött och sur och satte av i en rasande fart till nästa vindskydd.

Karin balanserar När vi skulle gå från det vindskyddet efter en låååång rast och mycket choklad hade Karin svårt att hitta balansen. Dessutom var det blött… Under den långa rasten hade vi dessutom planerat om, och lagt vår rutt till kortaste vägen till Ramundberget. I Ramundberget skulle vi sova inne igen, tjoho!

Vi vid målgång Efter en tids kämpande kom vi äntligen fram till fjällstationen, som också fick bli vår slutdestination på den här resan. Med andra ord, den här kvällen firade vi med vemod att vi tagit oss så långt och imorgon tar vi bussen hem.

Efterrättsglass Karin äter gott Middagen blev en trerätters på restaurangen, som avslutades med mycket god vaniljglass och varm hjortronsylt.

Jocke ber

Contents